1980-luvun parhaat asiat ja ilmiöt yhdistävä Stranger Things on saanut ihmiset hullaantumaan myös Suomessa – oletko vielä nähnyt?

Stranger Things on tämän vuoden televisiotapaus.

Netflixissä julkaistu Stranger Things -sarja on noussut huimaan suosioon parissa viikossa. Winona Ryderin tähdittämä sarja naittaa yhteen X-Filesin, 80-luvun teinileffat, kauhuelokuvat ja The Goonies -seikkailupätkät tavalla, joka on saanut kaikki 1980-luvulla kasvaneet kirjoittamaan ylisanoja sarjasta. Esimerkiksi IMDB-sivustolla sarjan arvosana on tällä hetkellä 9,2 kymmenestä mahdollisesta.

Elokuvan Dario Argenton slasher-elokuvia, Lucio Fulcin splatteriä, John Carpenterin sävellyksiä ja pahaenteistä synapoppia henkivä soundtrack on sekin silkkaa magiaa. Sarjan musiikin on säveltänyt parivaljakko Kyle Dixon ja Michael Stein, joka on kaksi neljäsosaa S U R V I V E-nimisestä yhtyeestä.

Nyt S U R V I V E on julkaisemassa täyspitkää albumia. RR7349-niminen levy julkaistaan syyskuussa Relapse Recordsin toimesta. Eittämättä Relapsella hierotaan karvaisia käsiä yhteen: Stranger Things -hype on kuumimmillaan ja ainakin luulisi, että tämä vaikuttaa myös albumin myyntitilastoihin.

Kuuntele ensimmäinen maistiainen syyskuun 30. päivä ilmestyvältä levyltä alta. Sen alta näet sarjan ensimmäisen trailerin.

YouTube video

YouTube video

Lisää luettavaa