1990-luvun alussa ilmestyi eräs kaikkien aikojen pelottavimmista kauhuelokuvista – katso täältä sen uusioversion traileri

Candyman saa jatkoa.

Vuonna 1992 ilmestynyt Candyman-kauhuleffa on monille eräs kaikkien aikojen pelottavimmista genrensä elokuvista.

Mikäli elokuvan juoni ei ole tuttu, niin liikoja paljastamatta: se, joka sanoo peilin edessä viisi kertaa nimen Candyman ei enää kovinkaan pitkään elä. Vaikka juoni olikin kliseinen, leffa onnistui tunnelmanluonnissaan täydellisesti. Myös Tony Todd elokuvan nimiroolissa teki hyytävän suorituksen.

Elokuvan uuden version piti ilmestyä jo viime vuonna, mutta sen ensi-iltaa siirrettiin koronapandemian takia. Nyt se on saanut uuden ensi-iltapäivän, ja leffateattereihin sen on määrä tulla elokuussa.

Uuden version on kirjoittanut Jordan Peele, joka tunnetaan parhaiten parin vuoden sisään ilmestyneistä Get Out– ja Us-kauhuklassikoista. Peele on kova Candyman-fani, joten elokuvan pitäisi kunnioittaa alkuperäistä oivalla tavalla. Leffan on ohjannut vasta 31-vuotias Nia DaCosta. DaCostan ura on komeassa nousussa, ja hänen seuraava elokuvansa on Marvel-universumiin sijoittuva elokuva The Marvels.

Katso Candymanin uusin traileri alta.