3-vuotias ei päässyt ikänsä takia metallifestareille, vanhemmat järkkäsivät omat bileet – Ensi vuonna festareiden kunniavieraana

27.06.2014

Nyt on päivän kaunein tarina.

Teksti: Jarkko Fräntilä, kuva: Kuvakaappaus videosta 

Joskus sitä tapahtuu asioita, jotka saavat uskomaan maailman hyvyyteen.

Jake Wilson on kolmevuotias pikkupoika ja armoton metallimusiikin ystävä. Ikää hänellä on kuitenkin sen verran vähän, että tämän vuoden Download-metallifestivaali jäi kuitenkin vain haaveeksi, eikä taapero päässyt festareille nuoren ikänsä takia.

Lapsen vanhemmat päättivät järjestää Jakelle kuitenkin ikiomat hevifestivaalit perheen pihamaalle. Pihafestivaaleille pysytettiin teltta, kuunneltiin metallia, pogoiltiin musiikin tahdissa ja heiteltiin sormimerkkejä ihan kuin oikeillakin festivaaleilla tehdään.

Perhe kertoi kotifestivaaleistaan YouTubessa ja Facebookissa, ja tuhannet metalifanit ympäri maapallon kannustivat perhettä ja hehkuttivat ideaa siinä määrin, että homma levisi nopeasti viraali-ilmiöksi.

Tempaus palkittiinkin lopulta ruhtinaallisesti Download-festivaalin järjestäjien toimesta. Jakelle lähetettiin Download-krääsää roppakaupalla, ja perhe kutsuttiin ensi vuoden festivaaleille kunniavieraiksi.

Tällaista lisää!

Tsekkaile alta löytyvästä videosta, millaista meno pihafestivaaleilla oli.

Lisää luettavaa