30 vuotta Yö-haastattelusta, jonka takia sekä Olli Lindholm että Rumba joutuivat oikeuteen

Simo Frangén ja Pasi Heikura saivat 24-vuotiaan Olli Lindholmin melkoiseen vauhtiin haastattelussa vuonna 1987.

13.01.2017

Lähes päivälleen 30 vuotta sitten ilmestyneessä Rumbassa (2/1987) haastateltiin juuri neljännen albuminsa julkaissutta -yhtyettä. Haastattelussa suomalaisen rockjournalismin alfaketjua edustivat Simo Frangén ja Pasi Heikura, jotka saivat 24-vuotiaan Olli Lindholmin ja bänditoverinsa melkoiseen vauhtiin.

Jutussa Lindholm laukoi porilaiselle toimittajalle terveiset, joiden takia hänelle langetettiin oikeudessa maksettavaksi 11 000 markan vahingonkorvaukset. Myös Rumba sai rapsuja jonkin verran. Kummankin tahon perittävät kuitattiin Tavastialla järjestetyssä Olli kuiville -solidaarisuuskonsertissa.

Julkaisemme tämän likaisen legendaarisen klassikkoartikkelin koko komeudessaan 30-vuotispäivänsä kunniaksi. Kuitenkin sen verran viisastuneena, että sensuroimme toimittajan nimen, jonka Lindholm kertoo olevan ”täydellinen mulkku ja hänen suunsa on vittu, mikä on pilattu hampailla”.

Eipä tässä vielä mitään, mutta Lindholm jatkoi: ”Minä omakätisesti tulen vielä joskus katsomaan sen, että hänellä on vielä hyvin huono olla. Mies saatana käy punttisalilla ja juo kaljaa ja pelkää, ettei sillä seiso.”

Mikäli korvat eivät vielä punoita, klikkaa alta Rumban sivuja suuremmiksi ja lue koko juttu.

Sivu 1

Sivu 2

Sivu 3

Lisää luettavaa