50 Cent saapuu Suomeen – mukana myös hiphopin uusin megatähti

Blockfest julkisti kovia kiinnityksiä.

06.05.2022

Super Bowlin puoliaikaesiintymisellään internetin räjäyttänyt 50 Cent saapuu Suomeen. Räpin superstara nähdään Blockfest-tapahtumassa. Hiteistään, kuten In Da Club, Candy Shop ja P.I.M.P., tunnettu newyorkilaisräppäri esiintyy tamperelaisfestivaalilla perjantaina 19. elokuuta.

Tampereella 19.–20. elokuuta järjestettävään festivaaliin on jo aiemmin kiinnitetty Jack Harlow, mutta nostetaanpa tätä hiphopin uusinta supertähteä uudemman kerran. Harlow on polttavan ajankohtainen julkaistuaan tänään kenties vuoden odotetuimman rap-albumin, Come Home the Kids Miss You, joka löytyy alta. Levyltä on julkaistu ennakkoon sinkut Nail Tech ja Billboardin listan ykköseksi noussut First Class. Harlow’n albumin vierailijakatras on listaamisen väärti, sillä se kertoo nuorukaisen statuksesta jotain: Pharrell Williams, Drake, Justin Timberlake, Lil Wayne ja kuullaanpa Young Harleezy -kappaleella Snoop Doggiakin vaikkei miestä olekaan kreditoitu. Levyltä löytyy myös ennakkoon kohauttanut biisi Dua Lipa. Suursuosioon Harlow nousi vierailtuaan Lil Nas X:n megahitillä Industry Baby. Tänään julkaistussa The Guardianin haastattelussa Harlow kertoo tavoitteistaan melkoisen itsevarmaan sävyyn: ”Olen nälkäinen. Haluan dominoida.”

Blockfest on julkistanut uusia kiinnityksiä tällä viikolla enemmänkin. Tampereelle Yhdysvalloista saapuu myös Baby Tate. Kotimaiset uudet buukkaukset ovat JVG, Kalle Kinos, Lyömättömät, Melo, Costi, Gasellit, Jambo ja Nco.

Lisää luettavaa