50 ihmistä juuttui baariin lumimyrskyn takia – dokasivat kolme päivää putkeen ja lauloivat Oasista

Ikimuistoinen keikka varmasti!

Perjantaina Yorkshiressa Englannissa Tan Hill Inn -nimisessä pubissa vietettiin Oasis-coverbändin keikkaa. Yhteensä paikalla oli 61 ihmistä.

Noasis-yhtyeen keikan aikana nousi lumimyrsky, ja keikalle matkustaneet juuttuivat pubiin kolme päiväksi. Pelastuspartiot hakivat pubista yhteensä 11 ihmistä pois, joukossa muun muassa lapsia ja heidän vanhempiaan, mutta 50 ihmistä joutui viettämään pubissa aikaa maanantaihin saakka. Pubiin jumiutuneet ihmiset nukkuivat lattialla sulassa sovussa, ja muutenkin mieliala oli pubin omistajan mukaan lähinnä huvittunut.

Maanantaina lumimyrsky oli hellittänyt ja jäätyneet tiet sulaneet sen verran, että paikalta pääsi pois ongelmitta. Maanantai-iltapäivänä paikalla oli enää kaksi nuorta tyttöä, jotka eivät uskaltaneet ajaa yhä hieman normaalia liukkaammilla teillä.

Pubin omistajan mukaan kolme päivää meni pubissa olutta ja muuta alkoholia juoden ja luonnollisesti Oasiksen kappaleita yhteislaulaen. He katselivat yhteisvoimin elokuvia ja pubivisailivat keskenään. Pubissa oli myös sen verran ruokatarvikkeita, ettei kenenkään pitänyt nähdä paikan päällä nälkää.

Katso kuvia ja videoita olosuhteista alta.