Abba-legenda Agnetha Fältskog julkaisi uutta musiikkia kymmenen vuoden tauon jälkeen

Where Do We Go From Here? -single on täysin uusi julkaisu A-albumin uudelta versiolta.

31.08.2023

Abba-yhtyeen riveistä tuttu Agnetha Fältskog on julkaissut uutta soolomusiikkia ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen.

Tänään päivänvalon nähnyt Where Do We Go From Here? -biisi edustaa myös täysin uutta materiaalia lokakuussa ilmestyvältä A+-pitkäsoitolta, joka on uusi versio vuoden 2013 A-albumista. Albumin 10-vuotisjuhlavuotta lähestyttäessä Agnetha on kertonut pohtineensa, miltä A olisi kuulostanut, jos se olisi äänitetty tänä päivänä.

Tästä alkoi yhteistyö tuottaja Anton ”Hybrid” Mårtenssonin kanssa. Albumille äänitetty uutuusbiisi on tehty lauluntekijä-tuottaja Jörgen Elofssonin kanssa, joka on kertonut uusioversion tekoprosessista seuraavaa:

”Kun teimme A-albumin kymmenen vuotta sitten, se oli hienoinen vastaveto EDM:ää ja popmaailmaa tuolloin hallitsevaa tanssimusiikkia vastaan. Teimme siksi jotain aivan päinvastaista ja sovittaja Peter Nordahl loi ajattomia jousisovituksia. Nyt, kun toimme kappaleet nykypäivän musiikkimaailmaan, olimme kaikki yllättyneitä kuinka hyvin ne toimivat. Biisit ovat kasvaneet popkappaleiksi, jotka ovat asian ytimessä. Anton, joka ei ollut mukana viime kerralla, tulee eri sukupolvesta ja toi mukanaan täysin erilaiset rytmit.”

Kuuntele uusi kappale alta.

Lisää luettavaa