Abreu valmistautuu julkaisemaan pitkään odotetun albuminsa

Uusi pitkäsoitto, Teipillä tai rakkaudella, ilmestyy marraskuussa.

17.10.2019

Abreu on valmis julkaisemaan seuraavan pitkäsoittonsa.

Järjestyksessään seitsemäs albumi Teipillä tai rakkaudella on merkattu saapuvaksi perjantaina 15. marraskuuta. Viimeaikaisten sinkkujen lisäksi levyn on lupailtu sisältävän roppakaupalla myös uusia kappaleita. Albumi on tuotettu muun muassa KOI-yhtyeestäänkin tutun Tidon kanssa. Edellinen täyspitkä Sensuroimaton versio julkaistiin 2016.

Abreu on kuvaillut tulevaa albumiaan seuraavin sanoin:

”Teipillä tai rakkaudella on mun seitsemäs albumi ja samalla kaikista henkilökohtaisin levy, jonka oon ikinä julkaissut. Tän albumin kautta löysin uusia tapoja tehdä musiikkia uusien ihmisten kanssa. Kun me alettiin mun tuottajan Tidon kanssa yhdessä luomaan tätä, mä päätin ettei tälle albumille tule yhtään täyteraitaa tai biisiä, jolla ei ole selkeetä paikkaa kokonaisuudessa. Ollaan näiden vuosien aikana vuodatettu näihin biiseihin paljon iloa, surua ja kaikkea siltä väliltä. Oon niin ylpee siitä, että tää albumi on täynnä biisejä, joissa on henkilökohtaisia tarinoita elämän varrelta ja vahvaa emootiota – jokaisesta niistä on tullut mulle korvaamaton. En malta oottaa, että saan vihdoin jakaa tän kaikkien kanssa.”

Teipilä tai rakkaudella -albumi on nyt ennakkotilattavissa Levykauppa Äx:ssä. Tarkemmat yksityiskohdat esimerkiksi biisilistan tiimoilta ilmoitetaan myöhemmin.

Lisää luettavaa