Aina yhtä harhainen Westboron baptistikirkko on löytänyt jälleen uuden popparin piinattavaksi

Tällä kertaa ryhmä uhittelee järjestävänsä mielenilmauksia Lorden konsertissa. ”Pukeutukaa sateenkaaren väreihin”, huvittunut tähti kannusti fanejaan Twitterissä.

Teksti: Anna-Maija Lippu

Royals-hitistä tunnettu uusiseelantilainen Lorde esiintyy huomenna Missourin Kansas Cityssä, ja tapahtumaan on tulossa epätoivottuja vieraita, uutisoi The Guardian.

Westboron baptistikirkko on ilmoittanut järjestävänsä mielenosoituksen keikkapaikkana toimivan Midland Theater -konserttisalin ulkopuolella. Baptistit kun eivät ole kovin innoissaan Lorden myönteisyydestä homoseksuaalisuutta kohtaan.

Jyrkästä homovastaisuudestaan tunnetun järjestön korviin kantautui radiohaastattelu, jossa 17-vuotias laulaja kritisoi dj:n vihjailua siitä, että lesboissa olisi jotain vikaa.

Kuultuaan baptistikirkon aikeista Grammy-voittaja kommentoi asiaa Twitterissä.

”Hahaha omg sain juuri tietää, että Westboron baptistikirkko pitää mielenosoituksen keikallani. Pukeutukaa kaikki sateenkaaren väreihin keikalle… ja yrittäkää suudella samaa sukupuolta olevia kirkon jäseniä. He tulevat rakastamaan sitä. Joulu tulee aikaisin Kansas Cityyn”, tähti uhmasi.

Syystä tai toisesta laulaja kuitenkin poisti viestit Twitter-tililtään. Guardian spekuloi, ettei tähti halunnut antaa huuhaa-järjestölle näkyvyyttä.

Kirkko pitää kiinni suunnitelmistaan ja väittää, että Lorden tulisi kunnioittaa luojaansa ja ettei tytön järjen määrä täytä edes sormustinta. Sormustinta? Nyt lauotaan kovilla.