”Ajattelin, että hän on vain suomalanen koomikko” – amerikkalaispoliitikko kertoi ottavansa suihin Donald Trumpilta, jos tämä niin käskee

Mitäpä sitä ei presidentin hyväksi tekisi.

Sacha Baron Cohenin uusi Who is America? -sarja on nostanut melkoisen myrskyn Amerikassa. Cohenin uudessa sarjassa hänen erilaiset roolihahmonsa kyselevät omituisuuksia politiikan johtohenkilöiltä. Sarja osoittaa, mitä kaikkea poliitikot ovat valmiita tekemään julkisuuden ja äänien vuoksi.

Heinäkuussa tuli tietoon, että eräs Cohenin uusista hahmoista on ”suomalainen” koomikko, joka haastattelee amerikkalaispoliitikkoja. Tuolloin kuultiin Arizonan osavaltion poliisipäällikön Joe Arpaion haastattelusta.

Baron Cohenin esittämä suomalainen oli alkanut haastattelussa tiputella jatkuvasti väliin termejä kuten ”käsihoito”, ”suihinotto” ja ”kultainen suihku”. Tässä vaiheessa Arpaio muuttui epäileväiseksi ja alkoi kirjata haastattelun kulkua muistiinpanoihinsa.

Rumbassa kerroimme haastattelusta tuolloin seuraavaa:

”Jotkin sanat, joita hän käytti tekivät oloni epämukavaksi, minun täytyi vain kestää. En ole sellainen tyyppi, joka jättäisi tilanteen, ja kävelisi pois. Olen tehnyt tuhansia haastatteluita, enkä ole jättänyt yhtäkään kesken. Minä vain kestän sen. Olin järkyttynyt, mutta ajattelin, että tällaista on Suomessa ja tämä on kuuluisa koomikko.” kertaa Arpaio tapahtumia.

No, nyt jakso on ilmestynyt kaiken kansan nähtäväksi. Ja kyllä, se on juuri niin vaivaannuttavaa katsottavaa kuin voi kuvitella.

Katso pätkä Joe Arpaion haastattelusta alta.

Vaan mikä ihme tuo Cohenin suominuotti hänen roolihahmonsa puheessa muka on? Tuohan on selvästi norjalaisen aksentti!

Vähän tarkkuutta, kiitos.