”Älä enää elä elämääs kuin roskaa” – suomiräpin monitoimimies mietteliäänä uudella kappaleella

Chebaleba palaa yllätysjulkaisuilla.

25.07.2016

Chebaleba julkaisi eilen (24.7.) hieman yllättäen kaksi uutta kappaletta 150 ja Koirat juoksee. Jälkimmäisessä on mukana myös Tasoi Recordsille levyttävä Diison.

150 on omistettu Chebaleban vaimolle, Cocolle, jolla oli eilen syntymäpäivä. Chebaleba kirjoittaa facebookin saatetekstissä kappaleesta näin: ”Se kertoo siitä ettei pidä luovuttaa liian helposti sulle tärkeiden ihmisten suhteen eikä myöskään unohtaa itteään. Kyseisen biisin tausta kolahti mulle jotenki niin paljon et mä tiesin et siihen pitää tehä joku erityinen biisi. Mä haluun omistan tän 150 kappaleen mun rakkaalle vaimolle Cocolle jolla on sattumalta myös syntymäpäivät!”

Samassa yhteydessä tuli tieto myös paluusta Monsp Recordsille. Chebaleba julkaisi viime vuoden keväällä itsenäisesti 6.0. -ep:n. Sen aikaisista tunnelmista voit lukea täältä.

Kuten kyseisestä haastattelusta selviää, Chebaleba tunnetaan myös musiikkivideoiden tekemisestä. 150-kappaleen musiikkivideo onkin Chebaleban omaa kädenjälkeä. Chebaleba kirjoittaa samaisessa päivityksessään, että video piti kuvata salaa.

Katso alta millainen videosta lopulta tuli. Molemmat julkaistut kappaleet löytyvät streampalveluista.

Lisää luettavaa