Älä nimeä bändiäsi geneerisesti, sai myös Scarlett Johansson huomata – Riitahan The Singles -nimestä tuli

Scarlett Johanssonin yhtyeen nimi mennee vaihtoon.

26.02.2015

Viime viikolla näyttelijä Scarlett Johansson ilmoitti perustaneensa The Singles -nimisen bändin. Yhtye lykkäsi nettiin myös ensisinglensä Candyn, josta Rumbakin uutisoi.

Nyt vuodesta 1999 kasassa olleen The Singles -yhtyeen keulahahmo Vincent Frederik on kertonut olleensa suhteellisen hämmentynyt, kun sai kuulla Scarlettin yhtyeellä olevan saman nimen.

”Heräsin eräänä aamuna ja sain kuulla, että bändimme nimi oli varastettu ihan tuosta noin ja vaan. En ymmärrä, miten kukaan musiikin parissa toimiva voi tehdä tällaista toiselle muusikolle. The Singles on ollut elämäni viimeisimmät 16 vuotta”, Vincent valitti.

Vincent myös kertoo, miten hänen yhteellään on sivut melkein kaikissa sosiaalisissa medioissa, ja heidän musiikkiaankin kuulee niin iTunesin kuin SoundCloudinkin kautta.

Tietenkin nimen nyysiminen on inha temppu, mutta jotenkin tuntuu siltä, että Scarlett Johansson yhtyeineen tuskin on aamusella herätessään päättänyt tehdä kiusaa toiselle bändille ihan tahallaan. Toivotaan, että asiasta päästään yhteisymmärrykseen ilman lakimiessotkuja ja rahan sekoittamista asiaan.

Lisää luettavaa