Alaston Miley Cyrus ratsastaa purkupallolla ja nuolee lekaa – lisäksi uutuusvideolla on muutamia lauluosuuksia

10.09.2013

Artisti, joka onnistui nostamaan Oxfordin yliopiston toimittamaan englannin kielen sanakirjaan termin ”twerking”, ei jäänyt loikoilemaan laakereilleen, vaan purkutyömaalle. Vaatteetkin siinä rytäkässä putosivat päältä.

Kuva: kuvakaappaus videolta

Muuan Billy Ray Cyrus lauleskeli vuoden 1992 hitissään Achy Breaky Heart, miten hänen sydäntään särkee parisuhteen päättyminen niin kovasti, että vallan pakahtua meinaa. Saatuaan biisin purkitettua hän meni kotiinsa ja sopivalla hetkellä sujautti siittimensä silloisen tyttöystävänsä emättimeen. Tästä seurasi samaisen vuoden marraskuussa syntymän ihme: Miley Cyrus pullahti kylmään maailmaan.

Nyt, reilut kaksikymmentä vuotta myöhemmin, Miley Cyrus on fyysisesti mitä aikuisin nainen ja on hänen vuoronsa laulaa särkyvisttä rakkaussuhteista. Hän ei kuitenkaan tyydy vain rallattamaan sydänparkansa pamppailuista, vaan julistaa olevansa vakavissaan särkymis- ja särkemishommissa.

Ja jotta viesti ei jäisi torsoksi, sitä tehostetaan kookkailla työkaluilla.

Terry Richardsonin ohjaamalla Wrecking Ball -videolla Cyrus kiehnää studioon lavastetulla purkutyömaalla, harrastaa kiihkeää esileikkiä järeän lekan kanssa sekä – kyllä – ratsastaa purkutehtäviin tarkoitetulla teräskuulalla ilman rihmankiertämää.

Kaikeksi onneksi 9.9. ilmestynyt video sisältää monipuolisen vartalonnytkyttelyn ynnä muun kieppuroinnin lisäksi myös laulua, joka ei nyt ainakaan parilla ensikuulemalla vaikuta erityisen hyvältä tai huonolta. Biisille on siis helppo povata menestystä.

Cyrus itse on odottanut, että teos tekisi Vevo-hittien uuden vuorokausikatseluennätyksen.

Videon voi vilkaista alta, mutta katsojia varoitettakoon jo etukäteen, ettei tämä materiaali aivan herkimmille silmille tarkoitettu. Etenkin työpaikoilla kannattaa ennen videon katsomista varmistaa, ettei esimies ole lähitienoolla vaanimassa.

Lisää luettavaa