Albumivuodosta tuohtunut Madonna julkaisi itse uudet kappaleensa – kuuntele

Madonna otti ohjat omiin käsiinsä.

Teksti: Anna-Maija Lippu

Juuri kun saimme uutisoitua, että Madonnan tuleva uutuuslevy ilmestyi ilman hänen lupaansa nettiin, tapauksesta kimpaantunut pop-veteraani päätti pelastaa tilanteen julkaisemalla uutta musiikkiaan omin päin.

Spotifyssa kuunneltavaksi ja iTunesiin myytäväksi tulleita kappaleita on yhteensä kuusi. Madonnan kotisivuilla julkaistun lausunnon mukaan lisää kuullaan helmikuussa, ja Rebel Heart -niminen albumi ilmestyy kokonaisuudessaan maaliskuussa.

Julkaistujen kappaleiden tuotannosta ovat vastanneet muun muassa Kanye West ja Diplo, ja Bitch I’m Madonna -kappaleella vierailee Nicki Minaj. Ensimmäinen single on Living For Love.

”Toivoin julkaisevani Living For Loven ystävänpäivänä ja albumin keväällä. Haluan mielummin fanieni kuulevan valmiit versiot kappaleista netissä pyörivien keskeneräisten kappaleiden sijaan. Pitäkää näitä kuutta kappaletta aikaisena joululahjana”, Madonna kommentoi päätöstään.

Entistä pyörryttävämpiä elektro-biittejä lukuunottamatta uusi materiaali kuulostaa taatulta Madonnalta – onko se sitten hyvä vai huono asia? Kuuntele alta ja päätä itse.