Aleksanteri Hakaniemen uusi kappale ottaa kantaa nykypäivän deittailukulttuuriin

Neljäs single neljänneltä albumilta.

07.06.2024

Laulaja-lauluntekijä Aleksanteri Hakaniemi on julkaissut uuden singlen tulevalta neljänneltä albumilta.

Järjestyksessään levyn neljäs single, Eka tai toka, on tarina epäterveestä parisuhteesta, jossa toinen osapuoli pitää kertojaa epätietoisuudessa suhteen tilasta ja tulevaisuudesta. Musiikillisesti biisissä kuuluu vahvasti Aleksanterin uran alkupään tutut pop-ainekset, mutta keitokseen on heitetty mukaan myös elämänkokemuksen myötä matkaan tarttuneita uusia mausteita:

“Nykyään deittailu on kilpailua. Deittisovellukset tarjoavat aina vaan parempia vaihtoehtoja, joten miksi pysähtyä kenenkään kohdalla? Tuntuu siltä, että tylsyyttä ja ihmisyyttä ei siedetä siinä missä dopamiinia ja äksöniä puolestaan haalitaan. Luin, että pahin virhe deittisovellukseksessa on avata keskustelu kysymällä ‘mitä kuuluu?’. Siihen ei kuulemma kukaan jaksa vastata. Ne, jotka suostuivat näkemään, sanoivat ekoilla treffeillä, että näkevät muitakin. Väitin sen olevan ok”, Aleksanteri kertoo tiedotteelle omista kokemuksistaan ja jatkaa:

“Tunnen olevani poptrubaduurina vahvasti omalla maalla. Artistina saan kilpailla jatkuvasti huomiosta, mutta – kuten kappaleessakin lauletaan – pyrin uskomaan, että ‘aina on mua parempii, vahvempii, kauniimpii tai rikkaampii, niin ei oo muita mun tapasii’.”

Uuden musiikin lisäksi Aleksanteri Hakaniemi keikkailee pitkin kesää aina elokuulle asti. Varmistuneet kesän keikat ovat nähtävillä oheisen biisilinkin alta.

8.6. Juuan Kesäpäivät, Juuka
15.6. Pride, Vantaa
21.6. Matkailukeskus Eteläpää, Siikainen
28.6. Aava-festivaali, Houtskari
29.6. Wonkamies, Kuhmoinen
13.7. Katismaan Saari, Säkylä
25.7. Lillan Hotel & Kök, Tampere
27.7. Paat Pub, Luvia
9.8. Pub Juoma, Valkeakoski
9.8. Tori, Lahti
10.8. Yksityistapahtuma

Lisää luettavaa