Älykkäästä scifistä tunnetun Alex Garlandin uutukainen sai trailerin – vuoden kiinnostavin elokuva tulossa?

Garlandin uusi elokuva sai ensimmäisen trailerinsa.

14.02.2022

Kirjailijana uransa aloittanut Alex Garland nousi kuuluisuuteen vuonna 1996 julkaistulla The Beach -teoksellaan, josta tehtiin Leonardo Di Caprion tähdittämä elokuva vuonna 2000. The Beach nousi välittömästi sukupolvi X:n avainteoksiksi.

Sittemmin Garland on tullut tunnetuksi älykkäiden tieteiselokuvien ja -sarjojen ohjaajana ja kirjoittajana. Garland oli osaltaan käynnistämässä maailmanlaajuista zombie-buumia käsikirjoittamillaan 28 Days Later- ja 28 Weeks Later -elokuvilla. Hänen ohjaamansa elokuvat Ex Machina sekä Annihilation tutkivat ihmisyyttä, inhimillisyyttä ja sen suhdetta: missä vaiheessa tietoisuus alkaa, ja mitkä ovat sen rajat? Vuonna 2020 ilmestynyt Devs-minisarja käsitteli sekin samaa aihepiiriä.

Nyt Garlandin tulevasta elokuvasta on saatu ensimmäinen kiusoittelutraileri. Men-nimisen elokuvan pääosassa nähdään I’m Thinking of Ending Things -elokuvassa hurmannut Jessie Buckley sekä Rory Kinnear. Buckley oli Oscar-ehdokkaana roolistaan Maggie Gyllenhaalin ohjaamassa The Lost Daughter -elokuvassa.

Paljoa tietoa ei traileri elokuvan sisällöstä kerro, mutta kyllähän tuosta Garlandin viipyilevän tyylin bongaa helposti.

Katso traileri alta. Elokuva saa ensi-iltansa toukokuussa.

Lisää luettavaa