American Sniper herättää jenkeissä primitiivisiä tunteita – Kid Rock toivoi, että dokumentaristi Michael Moore hakattaisiin

On se äijä.

Kid Rock menetti hermonsa dokumentaristi Michael Mooren ja näyttelijä Seth Rogenin kommentteihin ja haukkui molemmat pystyyn nettisivuillaan, kertoo Rolling Stone. Moore ja Rogen eivät kuitenkaan sanoneet Rockista halaistua sanaa, vaan molempien kommentit liittyivät Clint Eastwoodin tuoreeseen Oscar-ehdokaselokuvaan American Sniper.

Moore kommentoi Yhdysvaltain merijalkaväen tappavimmasta tarkka-ampujasta kertovaa elokuvaa Twitterissä sen ensi-iltaviikonloppuna ja totesi yksinkertaisesti, että ”tarkka-ampujat eivät ole sankareita, ja valloittajat ovat vielä pahempia.” Eipä siinä mitään, etenkin kun Mooren oma setä kuoli tarkka-ampujan laukaukseen toisessa maailmansodassa.

Rogen puolestaan mainitsi vain, että elokuva muistutti häntä Quentin Tarantinon Inglourious Basterds -leffan (2009) fiktiivisestä natsipropagandafilmistä Nation’s Pride. Sekä Rogen että Moore kuitenkin ilmeisesti pitivät American Sniperista, ja Moore kehui erityisesti Bradley Cooperin näyttelijäsuoritusta.

Vaan nämäkin arviot olivat patrioottiselle Kid Rockille liikaa, ja mies vyörittikin verkkosivuillaan täyslaidallisen lokaa Mooren ja Rogenin niskaan.

”Haista vittu Michael Moore, olet paskiainen ja setäsi häpeäisi sinua,” toivotti Rock nettisivuillaan. ”Seth Rogen, sinun setäsi varmaan käytti sinua hyväksi. Toivottavasti saatte molemmat pian nyrkistä naamaan.”

Mitäpä tuohon oikeastaan voi vastata. Ehkäpä Kid Rock pyrkii vain herättämään mahdollisimman paljon mediahuomiota ennen tulevan First Kiss -albuminsa julkaisua helmikuussa.

Kuusi Oscar-ehdokkuutta napannut American Sniper saapuu Suomessa ensi-iltaan 6. maaliskuuta.

Lisää luettavaa