Amerikkalainen räppäri pidätettiin Portugalissa – ”Kaikki koska olin homo musta turisti”

22.05.2014

Mykki Blanco ei viihtynyt Portugalissa.

Teksti: Jarkko Fräntilä, kuva: Kuvakaappaus videosta

Newyorkilainen räppäri Mykki Blanco väittää joutuneensa Portugalissa poliisien ahdistelemaksi etnisyytensä ja seksuaalisen suuntautumisensa takia.

Eilen Blanco laittoi Facebookiin viestin. jossa kertoi olevansa kyllästynyt vihapuheisiin ja poistuvansa Portugalista välittömästi keikan jälkeen. Myöhemmin hän antoi Vicey-blogille lausunnon, jossa kertoi tarkempia yksityiskohtia Portugalin tapahtumista.

Blancon mukaan hän jonotti Portugalin lentoasemalla taksia päästäkseen majapaikkaansa. Kun hän sitten pääsi jonon alkuun hän sai kuulla, ettei taksissa voi käyttää korttia, vaan kulkuvälineessä pitää maksaa joko käteisellä tai taksikupongilla.

Blancon mukaan paikalla ollut poliisi ei suostunut auttamaan häntä hänen ihonvärinsä takia, ja Blancon mukaan poliisi oli myös nimitellyt häntä bitchiksi. Blanco oli pienen avun tivaamisen jälkeen kääntynyt kannoillaan ja haistatellut poliisille Fuck yout. Tämä ei ollut poliisin mieleen, ja hän hälyttikin paikalle lisäjoukkoja. Blanco pidätettiin, ja hän 600 euron sakot.

Mykki Blanco on oikealta nimeltään Michael Quattlebaum Jr. Blanco. Lavapersoona Mykki Blancona hänen esikuviaan ovat esimerkiksi GG Allin, Lil’ Kim sekä Anaïs Nin.

Lisää luettavaa