Anna Puu joutui perumaan kaksi keikkaa äänenkäytön ongelmien vuoksi – toivoo voivansa esiintyä viikonloppuna

Korvaavat artistit tämän ja huomisen keikoille ovat löytyneet.

11.07.2019

Anna Puu ilmoitti eilen Instagram-tilillään kärsivänsä tällä hetkellä äänenkäytön ongelmista ja joutuu lääkärin mielipidettä kuultuaan perumaan tämänpäiväisen keikkansa Tikkurila-festivaaleilla sekä huomisen keikkansa Oulun Suomipop-festivaaleilla.

”Koska äänenkäyttö tuottaa tällä hetkellä ongelmia, niin annan ajatuksilleni puheenvuoron:
Mua harmittaa maailman eniten, etten ole vielä laulukunnossa ja konsultoituani lääkäriä joudun peruuttamaan sekä torstain Tikkurila-festivaalin että perjantain Oulun Suomipop-festivaalin keikat. Olen pahoillani.” Artisti kirjoittaa Instagramissaan.

”Tilanne ei kuitenkaan ole täysin toivoton. Tarvitsen vielä muutaman päivän totaalista äänilepoa ja olen toiveikas, että pääsen nousemaan lavalle sekä Jyväskylän Suomipopeilla että Ilosaarirockissa. Pysykää terveinä ja kiitos ymmärryksestä!”

Anna Puun on määrä esiintyä Jyväskylän Suomipop-festivaaleilla lauantaina 13.7. ja Joensuun Ilosaarirockissa puolestaan sunnuntaina 14.7.

Anna Puun tilalla tänään (11.7.) Tikkurila-festivaalilla esiintyi Olavi Uusivirta ja huomenna (12.7.) Oulussa hänen sijallaan esiintyy puolestaan Evelina. Aiheeseen liittyvät Instagram-postaukset näet alta.

Lisää luettavaa