Anna Puun uudella singlellä ollaan valomerkin ja viimeisen hitaan tunnelmissa

Prince ja Purple Rain mainittu.

29.01.2023

Anna Puu osoittaa uudella Prince-singlellään hallitsevansa kaihoisten voimaballadien lisäksi myös elektornisemman soundin. Flirttaileva kappale sai alkunsa vuosia sitten Los Angelesissa, ja sitä ovat olleet tekemässä laulajan lisäksi Teemu Brunila ja Jukka Immonen.

”Oli selvää, että se piti saattaa myös loppuun Enkelten kaupungissa viime vuoden syyskuussa. Biisi ajoittuu viimeisen hitaan ja valomerkin aikaan, mikä on mun mielestä mielenkiintoisin hetki tanssilattialla. Tunnelma sähköistyy kuin taikasauvan iskusta”, Puu kertoo biisin taustoista.

Princen Purple Rain on mun kaikkien aikojen lempikappale viimeiseksi hitaaksi ja sen ympärille tämän ’kutubiisin’ koko asetelma on syntynyt.”

Anna Puu julkaisi viime vuonna uutta musiikkia muutaman vuoden tauon jälkeen. Artistin viimeisin täyspitkä albumi Nälkäinen sydän ilmestyi elokuussa 2018.

Puulta lupaillaan uutta musiikkia ”tasaiseen tahtiin pitkin vuotta” 2023, minkä lisäksi artisti esiintyy kesällä festivaaleilla ympäri maata. Hän on myös jälleen mukana tähtivalmentajana The Voice of Finlandin uudella kaudella.

Kuuntele Prince alta.

Lisää luettavaa