”Aika iso tunnepläjäyshän tästä sitten tuli” – Anna Puun uusi single on klassisen kaunis rakkauslaulu

Kappale on artistin toinen soolobiisi pitkästä aikaa.

28.10.2022

Laulaja-lauluntekijä Anna Puu on julkassut tänään uuden singlen Ei kuole koskaan.

Riipaisevan kaunis rakkauslaulu on tuttuun tapaan Anna Puun ja hänen tuottajapuolisonsa Jukka Immosen säveltämä ja Puun sanoittama. Biisi kulki pitkään työnimellä Kilpikonna.

”Kappale syntyi jo viime vuonna, yksi heinäkuinen ilta meidän kodin olohuoneessa sen jälkeen kun vauva oli laitettu nukkumaan. Vaiheita on sen jälkeen ollut monia, ja kappale sai lopullisen muotonsa vasta nyt syyskuussa Los Angelesin reissulla. Joskus vain tarvitsee lähteä kauas, että palaset loksahtavat paikoilleen…”, artisti kertoo kappaleesta Facebook-sivullaan.

”Aika iso tunnepläjäyshän tästä sitten tuli. Ei sikäli mikään ylläri kun on minusta kyse. Toivon tietysti sydämeni pohjasta, että laulu resonoi teidän sisäisiin kilpikonniinne ja tulevilla keikoilla voidaan hoilata tätä yhdessä ihan täpöllä.”

Anna Puulta ilmestyi heinäkuussa kappale Juokse beibi juokse, joka oli hänen ensimmäinen soolojulkaisunsa sitten vuoden 2019. Viimeisin täyspitkä albumi Nälkäinen sydän ilmestyi elokuussa 2018.

Äitiyslomaltaan musiikin pariin palannut laulaja-lauluntekijä nähdään taas The Voice of Finlandin tähtivalmentajana ohjelman tammikuussa alkavalla uudella kaudella.

Kuuntele uusi kappale alta

Lisää luettavaa