Anssi Kela ja Mira Luoti pian striimikeikoilla – uusi palvelu tarjoaa kulttuurielämyksiä virtuaalimuodossa

Keikalla.fi on Lippupisteen, Rockwayn ja Muusikkojen liiton uusi verkkoalusta.

17.03.2020

Kuten varmasti kaikki jo olemme sisäistäneet, keikat ja muut yleisötapahtumat on peruttu. Tämän johdosta Rockway, Lippu.fi ja Muusikkojen liitto yhdistivät voimansa helpottaakseen kulttuuri- ja tapahtuma-alan esiintyjien ja järjestäjien tulonmenetyksiä.

Keikalla.fi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden jatkaa suosikkiartistien, stand up -koomikoiden ja teatteriesitysten tukemista laadukkaalla verkkoalustalla, johon tapahtumat striimataan.

Samalla tapahtuma-alan työntekijät voivat jatkaa ammattinsa harjoittamista ilman liveyleisöä, yhdistäen lipunmyynnin, tapahtumatuotannon ja esiintyjän parhaalla mahdollisella tavalla haastavassa tilanteessa. Keikalla.fi on tapahtuma-alalle uusi mahdollisuus yhdistää esiintyjät, keikkapaikat, lipunmyynti ja tuotantoyhtiöt yhdeksi kokonaisuudeksi. Sivustolla edustetaan kaikkia alan esiintymismuotoja – musiikkia, stand up -komiikkaa, puhujia ja näytelmiä. Ensimmäiset keikat julkaistaan tällä viikolla.

Lippu.fi, Rockway ja Muusikkojen liitto mahdollistavat Keikalla.fi-tapahtumat yhteistyössä. Lippu.fi markkinoi ja myy liput tapahtumiin ja Rockway järjestää teknisen tuotannon. Muusikkojen liitto edustaa taiteilijoita ja on mukana kehittämässä kaikille sidosryhmille kestäviä yhteistyömalleja. Teknisen tuotannon yhteistyökumppanit ovat NEP Finland ja Streamteam.

Palvelun ensimmäisiä varmistuneita esiintyjiä ovat muun muassa Anssi Kela, Mira Luoti, Osmo Ikonen, Iiro Rantala, Jonna Tervomaa ja Sami Saari. Esiintyjälista päivittyy kuluvan viikon aikana.

Lisää luettavaa