Antti Tuisku palaa albumilistan ykköseksi – Atomirotta korkein uutuus

Viime viikolla kärjessä ollut Tuure Kilpeläinen sukeltaa.

23.03.2020

Antti Tuiskun Valittu kansa palaa Suomen virallisen albumilistan ykköseksi. Toisella sijalla on Mkdmsk:n albumi, jolle sija on sen listahistorian korkein. Mkdmsk on ollut listalla 19 viikkoa, ja tätä ennen parhaimmillaan sijalla kolme.

Sijalta neljä löytyy JVG:n Rata/raitti, jolle tuli täyteen 40 listaviikkoa.

Viime viikolla kärjessä ollut Tuure Kilpeläisen ja Kaihon karavaanin Paluu paratiisiin tippuu aina 21. sijalle asti.

Listan korkeimpana uutuusalbumina on Atomirotan IV, joka on sijalla kolme. Muut uutuudet ovat Niall Horanin Heartbreak Weather (15. sija), Lil Uzi Vertin Eternal Atake – Luv vs. The World 2 (19. sija, varsinainen Eternal Atake -albumi on pykälää korkeammalla), Eevil Stöön 6lack album (20.), Heikki Kuulan 404 (41.) ja Don Toliverin Heaven or Hell (50.).

Singlelistan ykkösenä jatkaa Cledos kappaleellaan Kysymys, jolla vierailee Pyhimys. Kakkosena jatkaa The Weekndin Blinding Lights. Behmin Tivolit debytoi sijalla kolme, Hei rakas tippuu kuudenneksi. Mikael Gabrielin Löytäjä saa pitää debytoi viime viikolla sijalla kahdeksan, mutta nousee nyt neljänneksi.

Behmin jälkeen ensimmäinen uutuusbiisi löytyy sijalta 14 ja se on Doja Catin Boss Bitch. Listan kolmas ja viimeinen uutuus on sijalta 20 löytyvä Lil Moseyn Blueberry Faygo.

Lisää luettavaa