Antti Tuiskun Bailantai-jättikonsertti nähdään tänä iltana Nelosella

Ja huomenna konserteista ilmestyy livealbumi.

31.12.2022

Syyskuussa Olympiastadionilla nähtiin kahtena iltana Antti Tuiskun Bailantai-popspektaakkeli, kun artisti esitti kahden vuoden koronapandemian pakottaman odotuksen jälkeen hittejään kahden massiivisen konsertti-illan aikana.

Nyt Bailantai saa jatkoa keikkatallenteen ja livealbumin muodossa. Tallenne konserteista nähdään tänä iltana Nelosella klo 21-23, ja Bailantai Live -albumi ilmestyy heti kun uusi vuosi raksahtaa käyntiin.

”Bailantai-konsertit olivat yksi elämäni suurimmista unelmista”, Antti Tuisku kertoo. ”Haluan kiittää sydämeni pohjasta jokaista paikalle saapunutta siitä, että teitte tästä mahdollista. Konserttia oli tekemässä valtava joukko ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kaikki ansaitsisivat oman kiitoksen.”

”Musiikki ja erityisesti muistot livekonserteista säilyvät sekä minun, että muiden mielissä silloinkin, kun en enää itse aktiivisesti keikkaile. Halusin julkaista tämän livelevyn kunnioituksenosoituksena kaikkia mukana kulkeneita ihania ihmisiä kohtaan. Sekä erityisesti yleisöä kohtaan, joka on uskonut minuun näiden vuosien aikana silloinkin, kun oma uskoni omaa tekemistä ja uraani kohtaan on meinannut horjua.”

Ensi kesänä Antti Tuisku lopettaa soolouransa toistaiseksi, mutta lähtee ennen sitä jäähyväiskiertueelle. Hänen viimeinen keikkansa nähdään Turussa Ruisrockissa, joka järjestetään 7.–9.7.2023.

Antti Tuisku – Mayhem-areenakiertue
Pe 31.3. Tampere, Nokia Arena
La 1.4. Tampere, Nokia Arena
Pe 14.4. Kuopio, Olvi Areena
La 15.4. Lahti, Lahtihalli
Pe 21.4. Seinäjoki, Seinäjoki Areena
La 22.4. Turku, Gatorade Center
Pe 28.4. Oulu, Ouluhalli
La 29.4. Rovaniemi, Lappi Areena
Pe 5.5. Helsinki, Jäähalli
La 6.5. Helsinki, Jäähalli

Lisää luettavaa