Apulanta listaykköseksi – edellinen kärkisija hallussa samana vuonna, kun tupakointi kiellettiin ravintoloissa

Viiden kärjessä myös uutta Red Hot Chili Peppersiä ja Jamboa.

24.10.2022

Suomen virallisen albumilistan ykkönen on Apulannan Sielun kaltainen tuote.

Yhtye on ollut listaykkösenä uudella studioalbumillaan viimeksi samana vuonna kun tupakointi kiellettiin ravintoloissa eli 2007. Tuolloin ilmestyneen Eikä vielä ole edes ilta -levyn jälkeen julkaistut kolme albumia ovat kivunneet korkeimmillaan toiselle sijalle.

Muutaman viikon takainen listaykkönen, viimeksi sijalla 17. käynyt Samu Haberin Pelastetaan maailma nousee taas toiselle sijalle. Viime viikon ykkönen eli JVG:n Mun tapa pelata on nyt kolmonen.

Neljännellä ja viidennellä sijalla on uutuusalbumeita: Red Hot Chili Peppersin Return of the Dream Canteen ja Jambon Vapaa.

Muita albumilistan uutuuksia ovat metalliyhtye Lorna Shoren Pain Remains (sija 7.), Michael Monroen vanhan Demolition 23. -yhtyeen uudelleenjulkaistu nimikkolevy (8.), Mariskan Mäihä (12.), Lil Babyn It’s Only Me (30.) ja Tove Lon Dirt Femme (34.).

Fyysisen albumilistan kärkiviisikon muodostavat Apulanta, Samu Haber, Red Hot Chili Peppers, Demolition 23. ja Lorna Shore edellä mainituilla levyillään.

Singlelistan huipulla paikkansa pitävät viime viikon ykkönen ja kakkonen eli Turistin Tippa-T ja David Guettan & Bebe Rexhan I’m Good (Blue).

Kolmoseksi nousee uutena biisinä Vitunleijan Make-up, jossa kuullaan Cledosia, Davia ja Williamia. Neljäntenä toinen uutuus, Oliver Treen Miss You, ja viidentenä listan kärkisijoilla jo hetken pysytellyt Isac Elliotin Makso mitä makso (feat. Sexmane).

Singlelistan muita uutuuksia ovat Kuumaan kappale Edelleen sua (16.) ja Southstarin Miss You (20.).

Koko listan löydät tästä linkistä.

Lisää luettavaa