Aretha Franklin valitsi elämäkertaelokuvansa päätähden ylhäisen omakätisesti – harva asialle omistautunut varmaankaan yllättyy valinnasta

Dreamgirls-musikaalista Hollywoodiin ponnistanut Jennifer Hudson on takuulla yksi maailman ainoista tähtinäyttelijöistä, joilla riittää palkeet edes lähelle Franklinin tasoa.

A

Grammy-gaalan edellisenä iltana järjestetään perinteisesti useita tähtivoimaisia ennakkobailuja, joista yksi suurimmista tapauksista on kuulemma joka vuosi musiikkituottaja Clive Davisin järjestämä ilta täynnä staroja ja staraesiintymisiä.

Tämän vuoden bileissä Davis pudotti pienen uutispommin, kun hän toi lavalle Dreamgirls-elokuvasta tutun laulaja-näyttelijä Jennifer Hudsonin.

Rolling Stones nimittäin raportoi, että Davis ilmoitti tulevan esiintyjän olevan Aretha Franklinin itsensä valikoima päätähti tekeillä olevaan Franklin-elämäkertaelokuvaan.

Sekä Franklin että Hudson ovat kumpikin Davisin suojatteja, joten Davisilla jos jollain on tällaiset faktat henkilökohtaisissa hyppysissään. Ja jotain kai kertoo sekin, että Hudson veti tämän intron jälkeen nimenomaan Aretha Franklin -medleyn biiseistä Think, Respect ja Rock Steady.

Tästä vedosta ei löydy tallennetta, mutta tässä alla joitakin vuosia nuorempi Hudson vetämässä Think– ja Respect-biisit muissa yhteyksissä.

Elämäkertaelokuvan julkaisupäivästä ei vielä ole sen tarkempaa tietoa.