Arvostettu jenkkiyhtye erotti kitaristinsa viime vuonna: nyt syyksi on paljastunut seksuaalinen ahdistelu – monet naiset tulleet esiin ja kertoneet omat kauhutarinansa

Matt Mondanilea kohtaan on esitetty raskaita syytöksiä.

Real Estate -yhtyeen Matt Mondanile erottiin Real Estate -yhtyeestä vuoden 2016 helmikuussa. Tuolloin yhtye antoi syyksi sen, että Mondanile halusi keskittyä Ducktails-sooloprojektiinsa.

Nyt Real Estate on kertonut, että Mondanile erotettiin yhtyeestä muiden jäsenten saatua haltuunsa tietoja hänen sopimattomasta käytöksestä naisia kohtaan. Real Estate tunnusti asian sen jälkeen, kun lukuisat lehdet olivat kertoneet syytöksistä Mondanileä kohtaan.

SPIN-lehti kertoi eilen, että sittemmin lukuisat naiset ovat astunet esiin ja kertoneet samanlaisia tarinoita Mondanilen käytöksestä. Erään naisen mukaan Mondanile yritti suudella häntä pakolla keikkapaikalla Brooklynissä. Useat naiset ovat myös kertoneet heränneensä Mondanilen vierestä niin, että hän on kosketellut heitä heidän nukkuessaan. Erään Mondanilen vanhan opiskelijatoverin mukaan hänellä oli myös tapana hiipiä hänen huoneeseensa ja kosketella häntä salaa.

Pitckfork-verkkojulkaisu otti yhteyttä Mondanileen. Hän kielsi kaikki syytökset ja kertoi, ettei ole tehnyt mitään väärää.

Spin-lehden mukaan Ducktailsin keikkoja on peruttu syytösten takia.