”Audiomuotoinen iskuporakone apatiaa vastaan” – Moon Shot julkaisi uuden singlen

Biisi sisältyy ensi vuonna ilmestyvälle kakkoslevylle.

17.09.2023

Disco Ensemblen, Children of Bodomin ja Lapkon jäsenten muodostama Moon Shot julkaisi perjantaina uuden näytteen keväällä 2024 ilmestyvältä kakkosalbumiltaan. Yes!-niminen single on laulaja Ville Maljan sanoittama ja kitaristi Jussi Ylikosken säveltämä rokkipoljento.

”Yes! on audiomuotoinen iskuporakone apatiaa vastaan. Se on äänekäs kappale positiivisesta vastarinnasta, kuin muutamaan minuuttiin pakattu rauhankyyhky. Tämän häpeilemättömän rock-anthemin ytimen muodostavat klassiset ainekset, ajaton biisinkirjotustaito ja lyyrikan rohkeus kurkottaa positiivista muutosta kohti”, Malja kuvailee.

”Olen odottanut tätä hetkeä kuin kuuta nousevaa. Vihdoin se on käsillä. Yes! on kappale, jonka voi nostaa jalustalle ylpeydellä. Se on dynaaminen, voimakas ja puhutteleva. Sellanen kutina, että tästä biisistä irtoaa myös sitä niin sanottua live-mehua”, Ylikoski jatkaa.

Kappaleen kylkeen on julkaistu Sami Joensuun ohjaama musiikkivideo, jonka voit katsoa alta. Moon Shotin voi nähdä livenä Suomessa seuraavan kerran Tampereen Tavara-asemalla osana Lost in Music -festivaalia torstaina 5. lokakuuta.

 

Lisää luettavaa