Azealia Banksilta Elon Muskille: ”Tämä kissatappelu johti täysin odottamattomiin mittasuhteisiin”

Viikonlopun omituisin uutinen on tässä.

Tätä tarinaa puidessa on vaikea päättää, mistä aloittaa.

Tiesittekin ehkä, että keksijäkuuluisuus Elon Musk deittailee nykyään ug-elektropop-artisti Grimesia.

Grimes on viime aikoina työstänyt useita musakollaboraatioita, joista yhden oli määrä olla räppäri-laulaja Azealia Banksin kanssa. Banks ilmaantui tätä tarkoitusta varten Elon Muskin talolle sovittuun aikaan, mutta Grimesia ei kuulunut paikalle – moneen päivään.

Tästä lähti liikkeelle ainutlaatuisen bisarri some-tragikomedia, josta on tänään jäljellä enää kuvakaappaukset… mutta sitäkin viihdyttävämmät kuvakaappaukset.

Ensin Banks valitti Grimesin feidaamista Instagramissaan päivittäin kiihtyvällä intensiteetillä:

Sitten Musk kielsi julkisesti, että olisi koskaan edes tavannut Banksia, saati että olisi isännöinyt Banksia omassa kodissaan.

Banksilla kiehahti. Nainen jatkoi Instailuaan, mutta nyt julkisuusvuorossa olivat hänen ja Grimesin väliset yksityiset tekstarit… joissa muun muassa kerrotaan sellainenkin fakta, että Muskilla on kuulemma valtava penis.

Kunnes vihdoin tänä viikonloppuna Banks tajusi, että ihan kaiken vuotaminen sosiaalisessa mediassa ei ehkä kuitenkaan ollut se fiksuin mahdollinen teko. Joten hän kirjoitti Muskille yllättävän aidon kuuloisen anteeksipyyntökirjeen… Pinterestissä tietenkin.

Azealia Banks

Grimes