Baareja, huumeita, yläosattomia miehiä – Tällainenkö on pahamaineinen punavihreä Kallio, josta Musta-Lista kertoo?

Punavihermokuttajien kaupunginosasta on tehty kappale. Mihin tämä maailma on menossa!

22.07.2015

Kuten me kaikki tiedämme, Kallio on pahamaineinen Helsingin kaupunginosa. Sieltä löytyvät ne kaikkein armottomimmat ja vasemmistolaisimmat punavihermädättäjät. Lisäksi Kalliosta löytyy hirvittävät määrät huumeita käyttäviä nuorukaisia ja vähän vanhempiakin vipeltäjiä, jotka istuvat päivänsä keskiolutkuppiloissa riitaa haastaen. Tai no, jotkut istuvat. Suurimmalla osalla näistä maahanmuuttajiin positiivisesti suhtautuvista ei rahaa ole, ja he tappavatkin kesällä aikaa puistoissa dullaa poltellen. Osa heistä jopa räppää. Mrr.

Musta-Lista -niminen räppiryhmä on tehnyt kappaleen nimeltä Kallioon. Videolla kerrotaan Kallion elämästä ja siitä, mitä kaikkea siveetöntä työväenkaupunginosassa tapahtuu. Mainitaanpa videolla jopa baareja. Biisi toimiikin hyvänä muistuksena niistä paikoista, joihin ei kannata mennä. Siellähän voi törmätä ihmisiin, jotka haluavat antaa kaikkien kukkien kukkia. Raivostuttavaa! Mukana paheellisella videolla ovat myös Jeijjo ja Nupi, jotka ovat kotoisin Espoon Olarista. Vielä pahempaa!

Katso video alta.

Ps: Jos meno maittaa, niin Musta-Lista esiintyy tänään Stadin tähti -nimisessä baarissa Kallion sydämessä. Sinne kaikki! Keikan Facebook-sivuille pääset tästä.

Lisää luettavaa