Barbe-Q-Barbies aktivoituu kaksikymppisiensä kunniaksi – kuuntele uusi single

Yhtye soittaa juhlakeikan On the Rocksissa toukokuussa.

26.02.2023

Suomen pitkäikäisin naisrokkibändi Barbe-Q-Barbies katkaisee muutaman vuoden hiljaiselon uuden musiikin voimin. Tänä vuonna kaksikymppisiään juhliva yhtye on julkaissut ensimmäisen näytteen yhteistyöstä tuottajien Petri Materon ja Nino Laurenteen kanssa.

Misguided-single kertoo riippuvuuksista. Mihin riippuvuus kohdistuu, se jää kuulijan itse päätettäväksi. Kappale on koko bändin yhdessä säveltämä, ja sen on sanoittanut laulaja Niki Westerback yhdessä lauluntekijä Tracy Lippin kanssa.

”Riippuvuuksiin liittyy usein monia tekijöitä, mitkä vaikeuttavat niistä eroon pääsemistä. Loppujen lopuksi se vapauttava reitti meidän on aina löydettävä, mikäli haluamme päästä etenemään elämässä”, Niki kertoo sanoituksista.

Uuden musiikin lisäksi yhtye heittää tähänastisen uransa pisimmän keikan Helsingin On the Rocksissa perjantaina 12. toukokuuta. Luvassa on biisejä bändin jokaiselta levyltä, vierailevia soittajia ja muita yllätyksiä.

”Olemme todella innoissamme uuden matskun luomisesta, ja hinku on kova keikoille. Tauko teki hyvää koko bändille, ja tekeminen on nyt huipussaan”, rumpali Klemis eli Niina Klemetti kommentoi.

Juhlakeikalle saa lippuja Tiketistä ennakkoon hintaan 18 euroa, tai ovelta hintaan 20 euroa.

Kuuntele uusi single alta.

Lisää luettavaa