Bastille julkaisi taas uutta musaa ja lanseerasi erikoisen konserttikonseptin – heittää virtuaalikeikkoja metaversumissa

Uudella musiikkivideolla seikkaillaan bändin luomassa virtuaalimaailmassa.

Brittiläisen Bastillen kehuttu neljäs albumi Give Me the Future ilmestyi vain nelisen kuukautta sitten, mutta bändi on taas julkaisemassa uutta musiikkia.

Perjantaina ilmestynyt Remind Me -single on menevä mutta haikeasävyinen popbiisi, jossa ikävöidään menetettyä rakkautta. Kappaleen musiikkivideo on puolestaan tehty yhtyeen luoman virtuaalimaailman ympärille.

Bastillen huhtikuussa ilmestynyt albumi käsittelee ihmisyyttä ja ihmillisyyttä teknologiapainotteisessa maailmassa sekä teknologian tuomia mahdollisuuksia ja vaaroja. Yhtye on vienyt teeman astetta pidemmälle, sillä albumin ympärille on luotu livemusiikin ja metaversumin yhdistävä virtuaalikonserttien konsepti.

”Bändin ainutlaatuisessa Futureverse-konsertissa fyysinen maailma yhdistyy metaversumiin, jossa katsojat ympäri maailmaa pääsevät nauttimaan keikasta VR-lasien avulla. Fanien tekemät avatarit voivat konsertin aikana olla vuorovaikutuksessa tosielämän bändin jäsenien kanssa virtuaalimaailmassa ja kokea näin livekeikan täysin uudella tavalla”, tiedotteessa selvennetään.

Esimakua bändin virtuaalimaailmasta voi ottaa uudelta musavideolta alla.

YouTube video

Lisää luettavaa