BBC:n häikäisevä Planet Earth -sarja palkkasi Radioheadin ja Hans Zimmerin luomaan musiikkia yhdessä – tuloksena tyrmäävä video ”(ocean) bloom”

Radioheadin "(ocean) bloom" uudelleensovitettuna à la Hans Zimmer, visuaalisena höysteenä BBC:n Planet Earth. Ja orkesterillinen jousisoittimia. HUH HEIJAA.

27.09.2017

Radiohead ja elokuvasäveltäjä Hans Zimmer sovittivat yhdessä eksklusiivisen biisin BBC American tulevaan luontosarjaan Planet Earth: Blue Planet II.

Kyseessä on uudelleen sovitettu versio Radioheadin King of Limbs -albumin (2011) kappaleesta (ocean) bloom. Ja kun sanomme uudelleen sovitettu, niin kerta kaikkiaan tarkoitamme uudelleen sovitettu: Thom Yorke teki lauluosuutensa uudestaan, Hans Zimmer sovitti jousiorkesterin taustalle, ja lopputulos on juuri niin majesteettinen kuin mitä Planet Earth -sarjan kuuluisan huikaiseva kuvamateriaali vaatii.

Bloom sai innoituksensa alkuperäisestä Blue Planet -sarjasta, joten on hienoa tulla tämän biisin kanssa takaisin alkupisteeseen ja luoda se uudelleen tämän uskomattoman sarjan jatko-osaa varten”, hehkuttaa Yorke itse.

Traileri videomatskuineen on pökerryttävää katsottavaa.

Alla vielä Thom Yorke ja Hans Zimmer keskustelevat projektista: ”Tehdessäni tätä nämä luontokappaleet löysivät tiensä myös uniini”, tunnelmoi Yorke.

Lisää luettavaa