Björk jakaa ilmaista rahaa Utopian ostajille – kunhan kryptovaluutta kelpaa

Björk se jaksaa tallustaa edelläkävijöiden eturintamassa aina vain.

Björkin tulevaa Utopia-levyä voi ostaa myös kryptovaluutalla. Islantilainen menninkäinen on maailman ensimmäinen muusikko, joka hyväksyy kryptovaluuttoja nettikaupassaan – eikä tässä edes kaikki: tämä kaiken mahdollisen edelläkävijä ei tyydy pelkästään hyväksymään tulevaisuuden valuuttaa, vaan aktiivisesti kannustaa fanejaan käyttämään nimenomaan virtuaalirahaa.

Utopian voi ostaa neljällä eri kryptovaluutalla: tietenkin kuuluisalla Bitcoinilla, mutta myös Litecoin-, Dashcoin- ja AudioCoin-nimiset valuutat kelpaavat.

Lisäksi Björk suorastaan jakelee ilmaista rahaa: kaikki fanit, jotka ennakkotilaavat levyn Björkin nettisivuilta tai One Little Indian -lafkan nettikaupasta, saavat levyn lisäksi 100 AudioCoinia. Björkin musiikin tai muun myyntimatskun promoamisesta sosiaalisessa mediassa voi ansaita vielä lisää AudioCoineja.

AudioCoin on erityisesti musabisnestä varten luotu kryptovaluutta. Sadan Audiocoinin arvo euroissa on tällä hetkellä noin 22 senttiä. Ostaja saa rahan häntä varten luotuun nettilompakkoon, jossa rahaa voi joko säästää, sijoittaa, myydä tai vaihtaa toisiin kryptovaluuttoihin.

Utopia julkaistaan perjantaina 24. marraskuuta!