Blockfestilla merchandise-mallisto Aito Studiosin ja Rotsiaukin kanssa – katso virallinen lookbook!

Blockfestit saivat apua Rotsiaukilta.

Blockfest julkaisi tänään merchandise-mallistonsa lookbookin kotimaisessa streetwear-kulttuuriin erikoistuneessa internetyhteisö Hypendissä. Mallisto sisältää yhteensä 6 erilaista tuotetta, joista jokaista on tehty myyntiin ainoastaan sata kappaletta. Tuotteita on mahdollista ostaa vain Ratinan stadionilla sijaitsevasta myyntipisteestä festivaaliviikonlopun ajan.

Mallisto sai alkunsa Blockfestin vastaavan tuottajan Kalle Kallosen ideasta hyödyntää kotimaista Rotsiauki-vaatebrändiä festivaalin merchandisessa.

”Kalle oli yhteydessä minuun ja kysyi, voisimmeko suunnitella jotakin tämän kesän Blockfesteille. Olemme vuorostaan Aito Studiosin Eetun kanssa miettineet jo pitkään, että voisimme suunnitella jotain yhdessä, joten tämä tuntui täydelliseltä mahdollisuudelta toteuttaa suunnitelma. Ehdotin, että jaamme taakan kahtia, ja sen tuloksena syntyi yhteensä kuuden tuotteen capsule collection”, Rotsiauki-kollektiivin Joonas Wörlin avaa.

”Halusimme tehdä junnuille pienen määrän ajankohtaisia designia edulliseen hintaan, laadusta tinkimättä. On kunnia tehdä yhteistyötä Blockfestin kanssa, joka on ollut kotimaisen hiphop-kulttuurin kulmakivi jo yli vuosikymmenen ajan”, Rotsiaukin Timo Pieni Huijaus lisää.

Tuotteiden myyntihinnat sijoittuvat 30-60 euron välille. Mallistosta ei tulla tekemään uusintapainoksia.

Blockfest järjestetään 17.-18. elokuuta Tampereella.

Lookbookin löydät täältä.