Burzum-paidalla kohun aiheuttanut, Flow’ssa keikkaillut, Swansin kanssa kiertänyt, Sunn O))) -tuottajan kanssa työskennellyt ja Wolves in the Throne Roomin levyllä laulanut ruotsalainen julkaisee uuden albumin

Otsikko olisi voinut olla myös: Anna von Hausswolff julkaisi uuden videon.

Lady Lusen

Anna von Hausswolff julkaisee seuraajan erinomaiselle The Miraculous -albumilleen (2015). Dead Magic ilmestyy 2. maaliskuuta City Slangin kautta.

Yksi Dead Magicin tärkeimpiä elementtejä on Kööpenhaminan Marmorkirkenin urut. Levyn on tuottanut Randal Dunn, joka tunnetaan työstään artistien kuten Sunn O))) ja Earth kanssa.

Flow’ssa 2016 esiintyneen ja muun muassa Swansin mukana kiertäneen ruotsalaisartistin tulevan Euroopan-kiertueen ohjelmassa ei näy Suomen-keikkaa, mutta toivotaan asian korjaantuvan. Von Hausswolff on nimittäin nähty klubikeikalla myös edellisten levyjensä, Singing from the Grave (2010) ja Ceremony (2013) tiimoilta.

Von Hausswolffin laulua kuullaan Wolves in the Throne Roomin tuoreimmalla albumilla Thrice Woven (2017) ja hän joutui pienimuotoisen kohun hampaisiin poseerattuaan lehdessä Burzum-paita yllään.

Siinäpä varmasti tarpeeksi namedroppailua, joten voidaan siirtyä asiaan, eli musiikkiin! Dead Magicin ensimmäinen single kantaa nimeä The Mysterious Vanishing of Electra. Kappaleelle kuvatun videon on ohjannut von Hausswolffin sisko Maria. Se menee näin: