CCR-keulakuva John Fogerty Suomeen

John Fogerty Suomeen.

21.01.2019

CCR:n keulakuvana tunnettu amerikkalainen laulaja, kitaristi ja lauluntekijä John Fogerty palaa kesällä Suomeen. CCR:n suurimpia hittejä ja John Fogertyn soolotuotantoa sisältävä My 50 Year Trip -kiertueen konsertti nähdään Hartwall Arenalla, Helsingissä tiistaina. 2. heinäkuuta. Konsertin lipunmyynti käynnistyy maanantaina 28. tammikuuta Ticketmasterissa.

John Fogertyn mittava ura alkoi artistin omasta kotikaupungista, Kalifornian Eli Cerritosta, missä Fogerty sai suuren läpimurtonsa Creedence Clearwater Revivalin laulajana. Suosittu ja kriitikoiden arvostama yhtye saavutti valtavan menestyksen ja nousi 1960-70 lukujen taitteessa yhdeksi merkittävimmistä rock-yhtyeistä.

Kun CCR hajosi vuonna 1972, Fogerty alkoi luoda vaikuttavaa soolouraansa. Vuonna 1997 Fogerty sai Grammyn parhaasta rock-albumista Blue Moon Swamp ja hänet on nimetty sekä Rock & Roll Hall of Fameen ja Songwriter´s Hall Of Fameen. Hänet on myös valittu Rolling Stone -lehden 100 parhaan laulajan ja kitaristin joukkoon.

John Fogertyn konsertissa Hartwall Arenalla yleisöllä on mahdollisuus ostaa lippu anniskelukatsomoon. Täysi-ikäisille suunnatuissa anniskelukatsomoissa pääset nauttimaan Hartwall Arenan ravintolasta ostettuja anniskelutuotteita omalla istumapaikallasi konsertin lomassa. Anniskelukatsomot John Fogertyn konsertissa ovat katsomot 117-120.

Tarkemmat tiedot keikasta alla.

*

KONSERTTI:
John Fogerty (USA) – My 50 Year Trip
Ti 2.7.2019 Hartwall Arena, Helsinki
Ovet klo 18.30

LIPUT:
Myyntiin ma 28.1.2019 klo 10
Palvelumaksuineen alkaen 79 / 85 / 89 / 99 euroa Ticketmasterista

Lisää luettavaa