Children of Bodomia ja Hurriganesia topkymppiin – Adelen single ei pärjää Samma gamla vanligalle

Haloo Helsinki! jatkaa listaykkösenä. Vain elämää alkaa näkyä singlelistalla.

25.10.2021

Haloo Helsinki! jatkaa listaykkösenä. Älä pelkää elämää on ollut kuudesta listaviikostaan paluupaikalla neljä.

Heti albumilistan toiselta sijalta löytyy vanhempaa kamaa, nimittäin Children of Bodomin Are You Dead Yet?. Bodom-uusiopainokset kiinnostavat, sillä albumilistalta löytyy peräti viisi yhtyeen julkaisua. Livelevy Tokyo Warheartsin uusi vinyylipainos tuo sille korkeimman listasijoituksensa: julkaisuvuonna 1999 se oli parhaimmillaan 33. sijalla, mutta nyt albumi palaa listalle komeasti sijanaan 13. Listalle palaavat myös Blooddrunk (16. sija) ja Relentless Reckless Forever (18.). Hatebreeder löytyy sijalta 50.

Topkympistä löytyvät myös The Beatlesin Let It Be (5.) ja Hurriganesin Hot Wheels (9.).

Viikon uutuusalbumit ovat Coldplayn Music of the Spheres (4.), Lovejoyn Pebble Brain (21.), Robin Packalenin ep Rest In Beat AM (27.) ja Judas Priest -kokoelma Reflections – 50 Heavy Metal Years of Music (45.).

Singlelistan kärkipaikkaa pitää nimissään jo kuudetta viikkoa putkeen Samma gamla vanliga -hitin suomalaisremix, jonka esittäjinä ovat Cledos, Ibe, Averagekidluke ja A36. Adelen paluusingle Easy On Me debytoi kakkosena.

Vain elämää -kappaleita sinkkulistalta löytyy neljä, joita kaikkia yhdistää Anna Abreu: Arttu Wiskarin ja Mira Luodin esittämä Abreu-versiointi Kankaanpään tori (3.), Abreun Wiskari-väännös Huuliharppu (6.), Abreun, Evelinan ja Nelli Matulan Anssi Kela -cover Levoton tyttö (14.) ja Suvi Teräsniskan Abreu-tulkinta Teipillä tai rakkaudella.

Lisää luettavaa