Children of Bodomin uraa juhlistetaan valokuvanäyttelyllä – esillä Espoon kulttuurikeskuksessa lokakuun ajan

Näyttelyyn on vapaa pääsy.

08.09.2022

Espoon kulttuurikeskuksessa on lähes koko lokakuun ajan esillä Strikes and Gutters, Ups and Downs -valokuvanäyttely, joka esittelee monipuolisia hetkiä Children of Bodomin uran varrelta.

Näyttely syntyi bändin pitkäaikaisten jäsenten Henkka Seppälän, Jaska Raatikaisen ja Janne Wirmanin, sekä yhtyeen valokuvaajan ja Alexi Laihon kuolinpesän yhteistyönä.

Projektia varten käytiin läpi tuhansia tuhansia valokuvia, joita 1990-luvun alussa perustetusta bändistä on otettu vuosien varrella.

”Halusimme tuoda esille kuvia joista välittyy se yhteys, joka välillämme oli. Se yhteys, joka meidän ja faniemme välillä oli. Valitsimme myös kuvia, joissa näkyy kiertävän muusikon ’arki’. Ne hyvät hetket, mutta myös ne vaisummat hetket”, yhtyeen jäsenet kertovat tiedotteessa.

”Olemme kiitollisia Espoon kulttuurikeskukselle, että pääsimme esittelemään uraamme juuri tänne, bändimme syntysijoille Espoon Tapiolaan. Kivenheiton päähän koulusta, jossa me tavattiin.”

Näyttely on esillä aikavälillä 6.-30. lokakuuta, ja sitä pääsee katsomaan maksutta kulttuurikeskuksen aukioloaikojen puitteissa.

Aukioloajat ja muita lisätietoja näyttelystä Espoon kaupungin nettisivuilla.

Lisää luettavaa