”Et ole cool, ellet pissaa housuihin” – Justin Bieber otti kantaa hyvin kyseenalaiseen kuvaan

Justin Bieberistä pyöri internetissä hyvin kyseenalainen kuva. Tässä kuvassa vaikutti hyvin paljon siltä, että laulaja olisi laskenut alleen! Bieber otti asiaan kantaa omalla tyylillään.

Kuvassa smoothien kanssa kovassa kanssakäymisessä rientävä poppari postasi Instagramiin juuri tämän kuvan ja sen vieressä on otos Adam Sandlerista. Kuvassa olevassa tekstissä lukee, että ”et ole cool, ellet pissaa housuihin”. Kuva viittaa Adam Sandlerin Billy Madison -elokuvaan, josta tämä samainen laini löytyy.

Onneksi Bieber kommentoi asiaa myös Twitterissä. Tarinan mukaan Bieber oli saanut joltakin kukkakimpun ja Bieber ajoi kukkakimppu sylissään. Kukkaset olivat ilmeisesti maljakossa ja kesken käännöksen vettä lensi hänen ”dick arealleen” kuten Bieber asian itse muotoilee. Bieberin mukaan ”kohulla” ei ole merkitystä, jos se sai ihmiset nauramaan.

Katso mainittu kuva ja twiittaus alta. Sen alta löydät kappaleen, joka edustaa Bieberin viimeisintä tuotantoa. Rumban juoruosasto ei jää tällä kertaa seuraamaan tilanteen kehittymistä.

You ain't cool unless you pee your pants

Henkilön Justin Bieber (@justinbieber) jakama julkaisu