Daryl Hannah ohjasi kuuhullun fantasia-westernin, valitsi pääosaan poikaystävä Neil Youngin ja mikä parasta, leffan näkee kohta Netflixissä

Paradox-elokuvaa tähdittävät myös Willie Nelson sekä Willien pojat Micah ja Lukas.

10.03.2018

”Aika on suhteellista tässä mielikuvituksellisessa, eriskummallisessa westernissä täynnä musiikkia ja rakkautta. Jossakin päin mennyttä tulevaisuutta, Mustahattuinen Mies piileksii ryöstökeikkojensa välillä vanhalla postivaunupysäkillä seuranaan Vankilakundi, Hiukkaspoika ja sekalainen ryhmä lainsuojattomia. Siellä he louhivat menneiden sivilisaatioiden jäänteitä ja odottavat… Hopeista Kotkaa, naisväkeä ja täyden kuun taikaa, joiden tulo synnyttää musiikin ja saa henget lentämään.”

Yksi tällä viikolla alkavan South By Southwest -festarin pääfilmeistä on näyttelijätär-legenda Darryl Hannahin ohjaama Paradox. Kuten yltä kuuluu, jo pelkästään leffan synopsis kuulostaa vähintään herkulliselta ja täysin kuuhullulta.

Vielä astetta kiinnostavammaksi leffan tekee se, että sitä tähdittää Hannahin poikaystävä eli folk-ikoni Neil Young. Sivuosissa Youngia tukevat lisäksi kantristara Willie Nelson, hänen poikansa Micah ja Lukas Nelson, sekä Youngin taustabändin Promise of the Real jäseniä.

Ja parastahan tässä on se, että Netflix on tehnyt meille kaikille palveluksen ja ostanut filmin maailmanlaajuiset levitysoikeudet. Paradoxia ei tarvitse odottaa omalle näytölle kuin viikon verran SWSX:n jälkeen – sen maailmanlaajuinen ensi-ilta on perjantaina 23. maaliskuuta.

Lisää luettavaa