David Hasselhoff heittäytyi gootiksi – laulaa Lords of the New Churchia ja levyttää Mustan Paraatin tallitoverina

Hasselhoffin cover-albumi vaikuttaa riemastuttavalta projektilta.

11.09.2019

David Hasselhoff vaikuttaa kaverilta, joka tekee mitä lystää. Diskohassuttelu Guardians Inferno ja synthwave-single True Survivor ovat vielä suhteellisen tuoreessa muistissa, mutta nyt The Hoff sukeltaa goottirockin ja post-punkin maailmaan.

Hasselhoffin 27. syyskuuta ilmestyvän cover-albumin nimi on Open Your Eyes. Nimi tulee tietysti The Lords of the New Churchin kappaleesta, jonka cover-versio julkaistiin juuri levyn ensimmäisenä singlenä. Kappaleen taustasta ja tuotannosta vastaa The Stoogesin kitaristina meritoitunut James Williamson. Musiikkivideo on katsottavissa alta.

Open Your Eyes -albumin julkaisee kalifornialainen post-punkiin erikoistunut levymerkki Cleopatra. Siis se sama, joka julkasi myös Mustan paraatin paluualbumin.

Open Your Eyes -albumin biisi- ja vierailijalistat ovat häkellyttävää luettavaa. Hasselhoff versioi muiden muassa David Bowieta, Modern Englishiä, Neil Diamondia ja Whitesnakea. Mukana menossa on artisteja, kuten Tracii Guns, Todd Rundgren ja Ministryn Al Jourgensen.

”Tämä oli surrealistisin projekti, jossa olen koskaan ollut mukaan”, Jourgensen kommentoi ja uskoisimme Jourgensenin olleen mukana muutamassa muussakin epätodelliselta vaikuttavassa menossa uransa aikana.

Lisää luettavaa