Diddy on jälleen Puff Daddy – ja tekee paluun hiphop-juurilleen

Ympyrän sulkeutuminen vai ysärivuosien perään haikailua?

Teksti: Anna-Maija Lippu

Sean Combs, joka on vuosien varrella tunnettu nimillä Puff Daddy, P. Diddy ja Diddy, aikoo julkaista pitkästä aikaa uutta musiikkia. Ja jälleen kerran herran artistinimi vaihtuu.

Tällä kertaa tiedossa on kuitenkin paluu ysärijuurille: Diddy on jälleen Puff Daddy. Tätä nimeä hän on käyttänyt edellisen kerran vuosina 1997–2001.

Viimeksi herra julkaisi musiikkia Diddy Dirty Money -kokoonpanollaan vuonna 2010. Pitäessään taukoa musiikkiurastaan hän on keskittynyt näyttelemiseen ja kaikenlaisten sivubisnestensä pyörittämiseen.

Miehen tulevasta Big Homie -singlestä on nyt ilmestynyt teaser-videoklippi. MMM-niminen albumikin on tulossa myöhemmin tänä vuonna. Mitä nimi mahtaa tarkoittaa, sitä ei ole vielä paljastettu.

Klippi lupailee gangsta rap -vaikutteisempaa Puff Daddyä. Mukana ovat kollegat French Montana ja Rick Ross – sikarisavupilven ympäröimänä, kuinkas muuten.

Ensin Diddy nähdään kävelemässä hämmästyttävän arkisessa ympäristössä – ruokakaupassa – mutta eipä aikaakaan, kun kuva vaihtuu autoihin, paksuihin kaulaketjuihin ja turkistakkiin.

Katso dramaattinen teaser-video alta.