Dingo-elokuvan kuvaukset alkoivat tänään – pääosan esittäjä kuin ilmetty Nipa Neumann

Ensi vuonna leffateattereihin.

19.09.2023

Dingon tarina ikuistetaan elokuvaksi. Leffa saa ensi-iltansa syksyllä 2024.

Levoton Tuhkimo -elokuvan kuvaukset alkavat Porissa tänään 19. päivä syyskuuta. Elokuvaa kuvataan syksyn aikana myös Helsingissä. Elokuvan ohjaa Mari Rantasila.

Elokuvan pääosaa Pertti ’Nipa’ Neumannia (ent. Nieminen) esittää Saku Taittonen. Teatterikorkeakoulussa opiskeleva Taittonen on nähty jo teatterilavoilla Helsingin Kaupunginteatterin näytelmässä Nimetön sekä TV-sarjassa Helsinki-syndrooma.

Pepeä näyttelee Alvari Stenbäck, Eveä Mauno Terävä, Peteä Samuel Kujala, Jonttua Emil Kihlström ja Quuppaa Valtteri Lehtinen. Nipan tyttöystävää Marikaa näyttelee Ronja Keiramo. Lisää näyttelijäjulkistuksia on tulossa myöhemmin.

”Olen syntynyt 90-luvulla ja tiennyt aina Dingon sekä kuullut lukuisia kertoja Autiotalot ja Levottomat tuhkimot. Dingo-ilmiö tuo tietenkin näyttelijätyöhön painetta. En ole kuitenkaan tekemässä suoranaista imitaatiota Nipasta. Omaksun toki hänen ulkokuortaan, tapojaan ja maneereitaan. Draama syntyy kuitenkin kulissien takaisista tapahtumista, päähenkilön arjesta ja ihmissuhteista, ja sen tulen suodattamaan oman tulkintani kautta”, kommentoi Saku Taittonen.

Samalla julkistettiin kuva elokuvasta. Kyllähän tuossa yhdennäköisyyttä on alkuperäisen bändin kanssa! Bändikuvan löydät yltä, Taittosen kuvan taas alta.

 

 

Lisää luettavaa