Disturbedin laulaja valaisi uuden bändinsä suunnitelmia ja tukee Israelia Twitterissä

19.11.2012

Simppelisti Device-nimellä kulkeva kokoonpano julkaisee singlen helmikuussa ja albumin huhtikuussa.

Kuva: Warner

Miltähän mahtaa kuulostaa, kun David Draiman heittää Nine Inch Nails -vaihteen päälle? Siitä saadaan tietoa ensi vuonna, kun herran uusi projekti Device julkaisee debyyttilevynsä. Blabbermouthin mukaan Device esittäytyy helmikuussa Vilify-singlen muodossa ja huhtikuussa olisi tiedossa toistaiseksi nimeämätön albumi.

Device on toistaiseksi hyshys-tasolla operoiva yhtye. Kokoonpanosta ei tiedetä muuta kuin että Filter-bändin entinen kitaristi Geno Lenardo on yksi sen jäsenistä, ja Draiman on lupaillut orkesterin musiikin muistuttavan NIN:iä ja Ministryä. Suuri yleisö huoahtanee helpotuksesta kuullessaan, että Draiman on Twitterissä erikseen kieltänyt orkesterin esittävän dubstepiä.

Draiman on ottanut Disturbedin tauon aikana myös aktiivisen roolin sosiaalisessa mediassa. Sekä Yhdysvaltain konservatiiveja että liberaaleja aikaisemmin haastanut Draiman kannattaa nyt avoimesti Israelia ja jakaa Twitterissä auliisti Israelin toimia tukevaa aineistoa. Eipä järin yllättävää, kun laulajalla on Wikipedian mukaan paljon sukua Israelissa ja hän on aiemmin antanut paheksuvia kommentteja esimerkiksi natsirihkamaa keräilevistä muusikoista.

Disturbed on tunnetusti määrittelemättömän pituisella tauolla, mutta Blabbermouthin mukaan kaikki yhtyeen jäsenet ovat ilmoittaneet, että bändi palaa kuvioihin vielä joskus.

Lisää luettavaa