DJ Jazzy Jeffin ja Fresh Princen kesäklassikko sai juuri täydellisen kotimaisen vastineen Suomen epätodennäköisimmästä kaupungista

Let’s face the facts. Valitettavasti hommat alkavat olla nyt luonnonvoimallisesti sillä mallilla, että pian kesä on ohi, syksy saapuu ja loskaa sataa naamalle vaakatasossa.

Onneksi meillä on Jussi Kuoma. Lahelaisen/lahtelaisen/lae’laisen (valitse oikea kirjoitusasu listalta!) räppärin juuri ilmestynyt Koukus Hennyyn -video on aivan naurettavan laid-back kesähitti, joka fiiliksiltään ja viboiltaan muistuttaa kovinkin kovasti DJ Jazzy Jeffin ja Fresh Princen legendaaristakin legendaarisempaa Summertime -hittiä.

Lahdessahan ei tunnetusti ole yleensä mitään muuta kuin lihamukeja ja ahdistusta, joten yllättävästä lähteestä tällainen hyvän mielen oodi tulee. Mutta ei se väärin ole, kolmetoista miestä arkulla vainaan ja niin edelleen! Kova, kova biisi siis.

Tsekkaile video alta. Jussi Kuoman Facebook-sivuille pääset tästä.

Biisin julkaisseen Överogin Facebook-sivuille pääset tästä. Älä muuten unohda muita loistavia Överdog-liitännäisiä videoita Korstoraatiolta täällä sekä Horse Attack Sqwadilta täällä.