”DJ, laita soimaan se seksikäs r&b”, laulaa Spotify-historiaa tehnyt, naiseutta ja seksuaalisuutta kappaleissaan tutkiva artisti

Pihlajan mehukas Bon appétit -kappale on samaan aikaan iloton ja euforinen.

04.06.2022

Syksyllä seuraavan albuminsa julkaisevalta Pihlajalta saatiin eilen neljäs single tulevalta kokonaisuudelta. Tähän mennessä artisti on paljastanut levyltä biisit Paha Barbi, Tatuoitu ja Menee yli, jossa vierailee Tippa. Voit lukea kappaleesta lisää täältä.

Neonvalot häikäisevät ja yönmustaa kiiltelevä valtatie valuu alla, kun eilen ilmestynyt Bon appétit puhkeaa soimaan. Kappale on yhtäältä kohtalokkaan alakuloinen ja toisaalta määrätietoisesti nautintoon tähtäävä, iloton ja euforinen samaan aikaan. Pihlajalle tyypilliseen tapaan biisissä käsitellään vallatonta seksuaalisuutta ja sen monia sävyjä, kielletyn rajoilla keinuen mutta toisaalta omia tarpeita anteeksipyytelemättä priorisoiden.

Pihlajan kappaleita on kuunneltu Spotifyssa yli 25 miljoonaa kertaa. Tänä keväänä artisti julkaisi yhteis-ep:n Ettan kanssa, jonka avausbiisi Bändäri oli Suomen Spotify-historian ensimmäinen listaykköseksi noussut naisartistien yhteiskappale. Nyt alkavan festivaalikesän aikana Pihlajaa tullaan näkemään muun muassa Ruisrockissa, Blockfestissa ja Weekend-festivaalilla.

Lisää luettavaa