”Naisten välinen kilpailu on kovaa, mut me haluttiin yhdistää voimat ja tukea toisiamme” – Pihlaja ja Etta tekivät yhteis-ep:n

Kaksikko lähtee myös yhteiskiertueelle.

24.03.2022

Räppäri-laulaja Etta ja r&b-artisti Pihlaja julkaisevat huomenna perjantaina 25. maaliskuuta yhteisen Ei bändäreit -ep:n. Minilevyllä on kolme rap-vaikutteista r&b-kappaletta: Bändäri, Wifey ja HaHa.

Kaksikon yhteistyö alkoi spontaanista ajatuksesta ja kulminoitui studiossa tammikuussa. Artistit kertovat, että biisit syntyivät kuin itsestään ja niistä tuli niin hyviä, että ne päätettiin julkaista ep:nä.

”Naisten välinen kilpailu on kovaa monilla aloilla, mut me haluttiin yhdistää voimat ja tukea toisiamme. On edelleen yleisempää, että jäbät menee studioon ja tekee yhteisiä projekteja. Tää ep syntyi puhtaasta hauskanpidosta”, Etta kertoo tiedotteessa.

Minijulkaisua seuraa myös minikiertue: Pihlaja X Etta esiintyy yhdessä Blockfest Preparty -rundilla huhti-toukokuussa. Kuten kiertueen nimestäkin voi päätellä, kumpikin artisti esiintyy myös tämän vuoden Blockfesteillä, joskin omilla keikoillaan. Festivaali järjestetään Tampereen Ratinalla 19.-20. elokuuta.

Pojat-jättihitistään tunnetun Pihlajan debyyttialbumi Kirjoitettu tähtiin ilmestyi vuonna 2020. Etta julkaisi ensimmäisen levynsä Tyttö kesällä 2021, ja seuraava albumi on jo tekeillä.


Blockfest Preparty -kiertue
Pihlaja X Etta
Dj’s Vicky & Ulrika

1.4. Mango, Oulu
15.4. Escape, Jyväskylä
6.5. Tavastia, Helsinki
14.5. Domino, Rauma
21.5. Teatro, Vaasa

Lisää luettavaa