Edamame-räppäri ja brittiträpin suurlupaus tulevat Tampereelle – puolet Blockfest-ohjelmasta on nyt selvillä

Elokuussa järjestettävä festivaali täydentää kattaustaan.

Viime vuonna viranomaispäätöksellä peruttu Blockfest järjestetään viimein tänä kesänä Tampereella 19.-20. elokuuta.

Tapahtumaan on julkistettu lisää artisteja tämän alkuviikon ajan. Maanantaina mukaan kiinnitettiin muun muassa kentuckylaisräppäri Jack Harlow ja brittitulokas Dréya Mac. Eilen tiistaina kattaukseen lisättiin ruotsinkielisestä hitistään tunnettu A36 ja ug-räppiskenen edelläkävijä Yung Lean.

Blockfest on julkistanut tänään vielä kolmannen joukon esiintyjiä, jotka nähdään Ratinalla elokuussa.

Ulkomaisina niminä mukaan on kiinnitetty kanadalainen humoristisesta ja rajoja rikkovasta tyylistään tunnettu räppäri Bbno$ eli Baby No Money, jonka Edamame-hitin JVG veisteli uuteen uskoon hiljattain, ja Loading-bängeristään tunnettu englantilainen träpin lupaus Central Cee.

Kotimaista osastoa vahvistavat räppiä ja laulua yhdistelevä, viime vuonna debyyttinsä julkaissut Etta, Picasso– ja Pojat-kappaleista tunnettu laulaja-lauluntekijä Pihlaja, YleX Läpimurto -kisan voittanut roihuvuorelaisräppäri Ege Zulu, Spotify-ennätyksiä rikkonut ja listasijoituksia kerännyt William, sekä hiljattain uutta musiikkia julkaissut ja koko kesän ahkerasti keikkaileva Gettomasa.

Näiden kiinnitysten myötä puolet tapahtuman artisteista on nyt julkaistu. Loput ohjelmasta ilmoitetaan myöhemmin keväällä.

Tähän mennessä tapahtumaan kiinnitetyt esiintyjät ovat siis Lil Baby, Jack Harlow, Gettomasa, Bbno$, Central Cee, Saint Jhn, Yung Lean, A36, Cledos, Dréya Mac, Evelina, Ibe, Nublu, Ani, Ege Zulu, Etta, Lauri Haav, Madboiali, Mc Koo, Mouhous, Pihlaja, Pyrythekid, Rosa Coste, Sexmane, SMC, William ja Yeboyah.

Blockfestin liput tulevat myyntiin virallisesti tämän viikon perjantaina kello 13, mutta ennakkolippuja voi ostaa jo tänään keskiviikkona kello 12 alkaen Tise-sovelluksen kautta. Lisätiedot lipunmyynnistä ja tapahtumasta Blockfestin nettisivuilta.

Lisää luettavaa