DJ Premier ja RZA ottivat toisistaan mittaa biittibattlessa – isoja nimiä oli myös yleisössä

Menikö lauantai-illan battle ohi? Ei hätää!

15.04.2020

Tuottajalegendat RZA ja DJ Premier ottivat viime lauantaina toisistaan virtuaalisesti mittaa ja soittivat vuosien saatossa tuottamiaan helmiä. Instagramin välityksellä esitettyä livestreamia seurasi jo ensimmäisen kolmen minuutin jälkeen 100 000 ihmistä ja määrä kasvoi loppua kohden lähes miljoonaan. Koko kaksi ja puolituntinen lähetys on nyt ladattu Youtubeen Wu-Tang Clanin kanavalle. Videoupotus löytyy alhaalta.

RZA:n ja DJ Premierin lisäksi paikalla oli myös muita alan tähtiä. Lähetystä seurasivat esimerkiksi DJ Qbert, Eric B, Killer Mike sekä DJ Scratch.

Kamppailun aikana kuultiin lukuisia legendaarisia kappaleita, joihin lukeutui vetoja muun muassa Jay-Z:lta, Nasilta ja Biggieltä, lukuisista Wu-Tang- ja Gang Starr -klassikoista puhumattakaan. Kaksikko myös uppoutui biisien välissä muistelemaan menneitä ja kertomaan tarinoita elämistään. Battle oli osa tuottajien Swizz Beatzin ja Timbalandin keksimää Versuz-sarjaa, joka korona-aikana tarjoaa hiphopin ystäville kuuluisien tuottajien välisiä leikkimielisiä kaksintaisteluita.

Lisää luettavaa